Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 477246
Прогноз погоди
Нам пишуть: ЖОГО «Спілка ковалів Замкова Гора» та ВІК «Золота Шпора»
19 вересня 2011 року 17:18

Секретар Житомирської обласної громадської організації «Спілка ковалів Замкова Гора» Наталія Іванова та голова Військово-історичного клубу «Золота Шпора» Святослав Антонюк висловлюють подяку Житомирському міському голові Володимиру Дебою, секретарю міської ради Наталії Леонченко та керуючому справами міської ради Петру Кудряшову за підтримку у проведенні V Всеукраїнського турніру історичного фехтування, що відбувся у Житомирі на 1127-му річницю від дня заснування міста.

«Мы благодарим Вас за содействие в организации и проведении мероприятия, которое уже получило достаточно высокий рейтинг и оценку в Украине», – зазначають організатори, а також повідомляють про результати змагань:

 

Бугуртовий бій:

–        І місце – м. Київ;

–        ІІ місце – м. Харків;

–        ІІІ місце – м. Житомир.

Меч-меч:

–        І місце – м. Київ;

–        ІІ місце – м. Суми;

–        ІІІ місце – м. Біла Церка.

Меч-щит:

–        І місце – м. Київ;

–        ІІ місце – м. Житомир;

–        ІІІ місце – м. Путивль.

 

Як повідомляє Наталія Іванова, за час проведення турнірів у клуб записалося 11 підлітків віком від 11 до 16 років. «Спасибо Вам за то, что Вы оказываете содействие в популяризации здоровых молодежных движений, ведь именно такие тяжелые виды спорта способствуют в будущем становлению Личности», – говорить вона.

Також організатори повідомляють і про недостовірність поширеної у ЗМІ інформації з приводу V Всеукраїнського турніру історичного фехтування. Адже фото із цих змагань розміщені у матеріалах із іншого турніру, організованого іншою громадською організацією. «…к Шоу на Набережной мы не имеем НИКАКОГО отношения. Наша работа – спортивная и моральная підготовка молодежи к взрослой жизни», – уточняють організатори.

Наталія Іванова та Святослав Антонюк висловлюють подяку також і заступнику начальника управління культури Наталії Марчук, директору КП «Реклама» Володимиру Шусту, директору табору «Супутник» Любові Ковальчук та працівникам управління транспорту міської ради за надану допомогу. Організатори сподіваються, що і наступний 6 Всеукраїнський турнір із фехтування пройде у м. Житомирі на належному високому рівні.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare