Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 42
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477324
Прогноз погоди
Дарунок Лелеки
19 вересня 2011 року 16:53

17 вересня 2011 року в парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна за підтримки Житомирського міського голови В.М. Дебоя було проведено загальноміське сімейне свято “Дарунок Лелеки” – свято любові, радості, веселих посмішок і гарного настрою.

Головна мета свята – підтримка материнства і дитинства, сприяння гармонізації сімейних стосунків в період очікування дитини, пропагування відповідального батьківства. Символічно, що свято відбулося напередодні Всенародного дня батька.

Організатори свята – Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Житомирська обласна громадська організація “Центр психології сім’ї “Латона” підготували яскраву змістовну програму для усіх учасників – і мам, і татусів, і дітей. Тому свято було цікавим та насиченим. До уваги глядачів були представлені творчі майстер-класи для майбутніх батьків, веселі конкурси для майбутніх татусів, слінг-майстер-клас, дефіле вагітних, фотосесія учасників свята, танцювальний конкурс, розважальні концертні номери.

Під час свята відбулась і просвітницька акція щодо цінностей сімейних форм виховання, серед мешканців міста було розповсюджено інформаційні матеріали з питань виховання дітей та відповідального батьківства.

Захід пройшов у дружній сімейній атмосфері. Сподіваємося, що свято “Дарунок Лелеки” стане доброю традицією в місті.

 

 

Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare