Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 482350
Прогноз погоди
Підготовка до осінньо-зимового періоду 2011-2012 років
19 вересня 2011 року 14:22

На засіданні міськвиконкому було заслухано питання про хід підготовки міського господарства до осінньо-зимового періоду 2011-2012 років.

У своєму виступі заступник міського голови Микола Боровець зазначив, що відразу після підведення підсумків осінньо-зимового періоду 2010-2011 років, було розпочато роботу з дослідження та аналізу стану підприємств, організацій та будинків і їх підготовки до нового опалювального сезону у 2011-2012 років. Також в квітні було створено оперативний штаб з координації стану підготовки до зими і складено план-графік роботи з вирішення найгостріших питань.

Незважаючи на те, що технічний стан об’єктів міського господарства залишається складним, існують проблеми зношеності житлово-комунального фонду – теплових і водопровідних мереж, технологічного обладнання, і недостатнє фінансування, 96% будинків підготовлені до підключення до мереж центрального опалення. Ще 34 будинки додалося до загальної кількості житлових будинків, які забезпечуватимуться послугами гарячого водопостачання.

М.П. Боровець відзначив, що вирішується одне з проблемних питань – облаштування автономного опалення мешканців багатоквартирних будинків. «Я підтримую думку міського голови: якщо ми розглядаємо одну заявку, то повинні розглядати й інші. Підхід має бути до всіх один».

За підготовчий період суттєво зменшено заборгованість КВЖРЕПів з заробітної плати та за кредитами. Однак, ще залишається низка питань, які вимагають якнайшвидшого вирішення. Зокрема, це створення резервного фонду матеріалів КП «Водоканал», збільшення фінансування на впорядкування прибудинникових територій, заміна котлів, додаткове придбання техніки для прибирання міста.

Співдоповідачами з даного питання виступили також заступник начальника управління освіти Ковтуненко С.А., начальник управління охорони здоров’я Борщівський В.М. та ін. Запрошений на засідання Перший заступник голови обласної державної адміністрації Олещенко М.М. відзначив, що сьогодні технічна підготовка об’єктів міського господарства значно вища, ніж у попередній період. Однак, місту є над чим працювати у майбутньому.

На разі продовжуються заплановані роботи по капітальному та поточному ремонтах об’єктів, споруд та інженерних мереж, які планується завершити до 15 жовтня.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare