Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 475541
Прогноз погоди
100-літній ювілей технологічного коледжу.
16 вересня 2011 року 17:05

 

Сьогодні, 16 вересня об 11.00 год в приміщенні актової зали, розпочались урочистості з нагоди 100-літнього ювілею Житомирського технологічного коледжу. Привітати викладачів та студентів коледжу прийшло багато шанованих гостей, серед них голова облдержадміністрації Рижук С.М., заступник міського голови Бочковський О.М., представник департаменту вищої освіти Міністерства освіти, науки, молоді та спорту Критович С.С. та багато інших.

Бочковський Олександр Миколайович, від імені міського голови звернувся до викладачів та студентів коледжу - “Шановні освітяни! Я радий вітати вас із цим великим та світлим ювілеєм. Технологічний коледж, як один із найстаріших навчальних закладів України, має високий рейтинг у державі та довіру громадян. Наше місто славиться іменами багатьох відомих на весь світ особистостей. Я щиро вірю, що серед студенства коледжу – наші майбутні герої, імена яких незабаром прославлять Житомир на теренах України і за кордоном.

За довгу 100-літню історію коледж випустив більш як тридцять тисяч кваліфікованих спеціалістів. На даний час в коледжі створено гарні умови для навчання та побуту студентів: є три навчально-лабораторні корпуси, навчально-виробничі майстерні, бібліотека, гутрожиток, медпункт, стоматологічний кабінет, актова зала, спортивно-оздоровчий комплекс.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове