Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 49
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477347
Прогноз погоди
У Житомирі відбувся ІІІ Міський фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями „Повір у себе, і у тебе повірять інші».
15 квітня 2009 року 09:52
У Житомирі відбувся ІІІ Міський фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями „Повір у себе, і у тебе повірять інші».

у Житомирському міському палаці культури відбувся ІІІ Міський фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями „Повір у себе, і в тебе повірять інші”, організатором якого виступив Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У рамках Фестивалю пройшла виставка творчих робіт та концертна програма з відзначенням усіх учасників.
Основна мета Фестивалю - виявлення творчо обдарованих дітей та молоді з особливими потребами, сприяння їх творчому зростанню, знайомство широких кіл громадськості з різнобарвною палітрою їх творчості, привернення уваги громадськості до творчості людей з проблемами здоров’я.
У цьогорічному Фестивалі взяли участь 95 юних майстрів, а саме: студенти Житомирського економіко-гуманітарного інституту „Відкритого міжнародного університету розвитку людини „Україна”, вихованці гуртків за інтересами Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді („Живопис” – індивідуальна форма навчання, „Орігамі”, „Історико-стендове моделювання”, „Радіоконструювання”, „Природа і фантазія”, „Народне мистецтво” – групова форма навчання), Вищого професійного училища-інтернату, училища культури і мистецтв ім. І. Огієнка, Житомирської школи-інтернату для глухих дітей, Житомирської школи-інтернату для дітей зі зниженим зором, представники громадських організацій м. Житомира.
Відзнаки та подарунки учасникам Фестивалю були вручені від Житомирського міського голови Віри Тимофіївни Шелудченко, депутата Житомирської міської ради, голови міської партійної організації „Єдиний центр” Борщівського Віктора Михайловича та благодійного фонду духовного та соціального відродження Житомирщини „Захист. Допомога. Надія”.

Прес-служба Житомирської міської ради




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare