Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 4
переглядів: 46
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 479353
Прогноз погоди
Нам пишуть: житомиряни дякують міському голові та депутатам міської ради
16 вересня 2011 року 09:49

На адресу Житомирської міської ради від житомирян продовжують надходити листи вдячності міському голові Володимиру Дебою за підтримку та вирішення проблем.

Ось кілька із них.

Мешканці будинку № 27-А, що розташований по вул. Максютова, пишуть: «Уважаемый Владимир Михайлович, жители нашего подъезда благодарят Вас за оперативное вмешательство относительно ремонта нашего лифта. Ваши реальные действия создают весомый задел для победы на будущих выборах городского головы».

Вдячність міському голові а також депутатам міської ради висловлюють педагогічний і батьківський колективи ЗОШ № 19. «Висловлюємо слова щирої подяки Вам, Володимире Михайловичу, та депутатам Житомирської міської ради Самчуку Олегу Григоровичу та Онищуку Сергію Валерійовичу за постійну підтримку, бажання допомогти у вирішенні проблем школи та надану матеріальну допомогу у підготовці школи до нового навчального року», – пишуть у листі житомиряни, а також висловлюють сподівання на подальшу підтримку у вирішенні проблем школи та освіти міста.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare