Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 465109
Прогноз погоди
У Житомирі на базі басейну «Авангард» відкрився «Клуб дитячого плавання»
2 вересня 2011 року 17:06

 

Сьогодні, 2 вересня 2011 року, відбулось урочисте відкриття “Клубу дитячого плавання”. У відкриті клубу взяли участь заступник міського голови Житомира Бочковський Олександр Миколайович, начальник управління і справах сім’ї молоді та спорту Сарно Олена Миколаївна, а також Заслужений майстер спорту України, чемпіон світу, чемпіон Європи, чотириразовий володар Кубку світу, срібний призер Олімпійських ігор в Сіднеї Силантьєв Денис Олегович.

“Дуже добре коли до вирішення нагальних проблем міста приєднуються спортсмени із світовою славою. Адже ми зараз популяризуємо здоровий спосіб життя, дбаючи про здоров’я, ми робимо вкладання в майбутнє” - зазначив заступник міського голови Бочковський О.М.

Після урочистостей, Денис Олегович провів два олімпійські уроки з плавання для першокласників школи №33.

У нашому місті є великим попит на заняття плаванням. Про це може свідчити лише той факт, що протягом року басейни міста фіксують понад 70 тисяч окремих відвідувань абонементних груп любителями цього виду фізичної активності. Залишається невирішеною проблема у місті, як і в цілому в державі, нестачі спортивних споруд для навчання та занять з плавання.

Зважаючи на таку ситуацію, Житомирська міська рада та особисто Житомирський міський голова Володимир Дебой підтримали ініціативу головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання Дениса Силантьєва щодо організації безкоштовного навчання плаванню дітей в басейні „Авангард” в період з вересня по жовтень 2011 року, адже мета діяльності Фонду – пропаганда здорового способу життя, навчання дітей плаванню та правилам безпечного поводження на воді.

Завдяки консолідації зусиль Житомирської міської ради та Житомирської облдержадміністрації стало можливим реалізувати проект “Клуб дитячого плавання” в новому форматі: не просто запропонувати гарну ідею, а повноцінні уроки фізкультури, які проводяться саме в басейні, та дають дитині можливість під керівництвом досвідчених тренерів навчитись плавати.

Робота Клубу планується з 11.00 до 11.45 години, з 12.00 до 12.45 годин в період з 2 вересня по 2 листопада 2011 року. Заняття проводять кваліфіковані інструктори, відомі у місті спортсмени. До занять допускаються діти віком 6-12 років, які не мають медичних протипоказань до занять плаванням, в супроводі вчителя навчального закладу.

Управління по зв’язках з громадськістю.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове