Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 482433
Прогноз погоди
Майже 1000 студентів поповнили лави ЖНАЕУ
1 вересня 2011 року 16:52

Урочиста посвята вчорашніх абітурієнтів у студенти Житомирського національного агроекологічного університету  відбулася сьогодні, у День знань, на літній естраді Парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна. Почесні гості в особі Житомирського міського голови Володимира Дебоя, заступника голови облдержадміністрації Миколи Дейсана, заступника директора департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України Олексія Кузьменкова привітали майже 1 тис. першокурсників із вагомим святом – Днем знань та початком здобуття вищої професійної освіти.

Як зазначив міський голова Володимир Дебой, студентам ЖНАЕУ є чим пишатися. Адже це єдиний в області національний університет, єдиний в Україні навчальний заклад екологічного спрямування, має один із найвищих рейтингів по країні за кількістю заслужених діячів освіти і науки, сільського господарства. «Ви сьогодні маєте честь стати студентами одного із найкращих вузів нашої держави. Це вуз, який стане стартом у ваше доросле професійне життя. Я радий із того, що ви пов’язали свої студентські роки саме із містом Житомиром. Тому  щиро бажаю  вам полюбити всім серцем це прекрасне місто, яке вас вітає та гостинно для вас відкриває двері», – звернувся міський голова Володимир Дебой до першокурсників.

Керівник міста також привітав потужний викладацький склад університету. А доценту Ірині Прокопенко, відповідно до Указу президента України, вручив ювілейну медаль «20 років незалежності України».

Ректор університету Антон Малиновський ознайомив нових студентів із матеріально-технічною базою університету та можливостями їх розвитку у вузі, а також подякував студентам за їх вибір – Житомирський національний агроекономічний університет.

Студенти ж першокурсники, відповідно до усталених традицій університету, отримали цього дня від почесних гостей символічні студентський квиток, ключ до знань та залікову книжку. За оригінальними звичаями, як описують самі студенти, проходила і посвята першокурсників до мешканців єдиної сім’ї – гуртожитку.

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare