Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 464014
Прогноз погоди
Навчальний рік у Житомирі розпочато!
1 вересня 2011 року 14:48

Сьогодні, 1 вересня, школи міста поповнилися 2700 першокласниками. Урочисті лінійки з нагоди свята відбулися у всіх навчальних закладах  Житомира.

Житомирський міський голова Володимир Дебой разом із радником міського голови Тамарою Олійник та начальником управління освіти міської ради Валентином Арендарчуком відвідали учнів Житомирської ЗОШ № 19.  Цього ж дня керівник міста привітав усіх школярів, студентів, батьків та педагогічних працівників із важливим для кожного святом – Днем знань.

«Шановні учні, батьки, педагоги! Щиро вітаю вас із загальнодержавним святом. 1 вересня – світлий, великий день, який пов’язаний і з кожною родиною. День знань – особливо важливе свято для першокласників. Тому бажаю вам хорошого і плідного навчального року, високих результатів та великих знань. Зі святом усіх. Добра, миру та здоров’я!», – зазначив у вітальному слові Житомирський міський голова.

Під час спілкування із журналістами керівник міста зазначив, що гарно пам’ятає свій перший дзвінок та першу вчительку.

Як повідомив Володимир Дебой, сьогодні заступники міського голови, начальники управлінь відвідують школи, вітаючи учнівсько-вчительські колективи зі святом. Так, секретар міської ради Наталія Леонченко привітала учнів ЗОШ № 33, заступник міського голови Олександр Бочковський відвідав гімназію № 2 та ЗОШ № 26, директор Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Ольга Юрченко – ЗОШ  № 2 та Вище професійне училище, начальник служби у справах дітей Надія Косяк 0 ЗОШ № 30.

Під час урочистостей Житомирський міський голова передав ЗОШ № 19 цінний подарунок.

 

Одразу ж після завершення урочистостей міський голова Володимир Дебой разом із депутатами міської ради, які також завітали на свято до ЗОШ № 19, а також директором школи та головою батьківського комітету провели робочу нараду – оглянули приміщення школи та спортивні майданчики з метою пошуку шляхів для їх оптимізації. Зокрема, школа гостро потребує заміни старих вікон на енергозберігаючі склопакети, оновлення матеріальної бази у деяких кабінетах,  а також покращення стану 2 спортивних майданчиків.

 

Для них сьогодні шкільний дзвінок пролунав уперше

 

Одразу ж після урочистостей розпочалися робочі моменти

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове