Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів:
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 479397
Прогноз погоди
Спорт – дружба – здоров'я
27 серпня 2011 року 22:36

 

27 серпня у Житомирі пройшов ІІ етап спартакіади серед працівників органів місцевого самоврядування під девізом "Спорт об’єднує всіх в одну команду". Депутати та працівники Житомирської міської ради, Житомирської обласної ради, районних – Богунської та Корольовської – рад змагалися цього дня за першість по міні-футболу, волейболу, настільному тенісу та шахах.

"Мені дуже приємно, що сьогодні у кожній команді об’єднані  депутати-представники різних фракцій. Це підтверджує наше гасло, що спорт усіх єднає", – зазначив заступник міського голови Олександр Бочковський на урочистостях перед початком змагань.

А повболівати за депутатів прийшла потужна команда підтримки: Житомирський міський голова Володимир Дебой, заступник голови обласної ради Михайло Чигир, заступник міського голови Олександр Бочковський, начальник управління у справах сім"ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно, голова Корольовської районної ради Світлана Возна, голова Богунської районної ради Людмила Янушевич, сім"ї та друзі гравців .

"І не важливо, хто стане переможцем, – говорить міський голова Володимир Дебой. – У будь-якому випадку переможе Житомир. Адже і обласна, і міська, і районні ради знаходяться у Житомирі. Тому переможе дружба, спорт, здоров'я. Це ще раз свідчить, що ми – ЗА здоровий спосіб життя".

Так воно і сталося. У загальному переліку за сумою очок по різних видах спорту І місце здобула збірна Богунської районної ради. ІІ місце виборола команда Житомирської міської ради, ІІІ місце – збірна Житомирської обласної ради, ІV місце – команда Корольовської районної ради. Та, не зважаючи на результати змагань, учасники одностайні в тому, що головне – не перемога, а процес, гра, відчуття єдиної команди та активного і здорового способу проведення дозвілля.

А переконатися в тому, що депутати та працівники органів місцевого самоврядування не сумували, ви можете переглянувши фото.

 

Урочисте відкриття спартакіади

 

 

Потужна група підтримки

 

 

Змагання по міні-футболу

 

 

 

Церемонія нагородження переможців

  

 

Спорт єднає!

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare