Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477050
Прогноз погоди
Розпочато будівництво нового житлового комплексу
26 серпня 2011 року 16:43

Сьгодні, 26 серпня 2011 року, за участю міського голови В.М. Дебоя та голови облдержадмістрації С.М. Рижука відбулось урочисте відкриття будівницва житлового комплексу “Фаворит”, що знаходиться між вулицями Вітрука -Бородія та Бориса Тена-Шевченка.

Цей інвестиційний проект належить компанії “Фаворит”, яка за підтримки міської влади вже розпочала будівництво, і швидкими темпами втілює задумане в життя. Як зазначив керівник проекту Крюков Віктор Юрієвич, початковий етап будівництва профінансований на 100%, всі дозволи та ліцензії отримані, а проектні роботи вже завершенні, таким чином злагодженою роботою інвестори та міська влада приступили до роботи.

“У березні цьго року міська рада надала дозвіл на будівництво комплексу. Сьогодні ми бачимо готовий фундамент, а вже в грудні будівельники здадуть під ключ перший готовий будинок”, - зазначив міський голова Володимир Дебой

Новий житловий комплекс на 80 тисяч кв. м. житла буде нараховувати декілька чоториповерхових та один дев’ятиповерховий будинки. Дитячий садок, аптека, торгово-розважальний центр, багатоповерховий паркінг, а також відновлення природнього озера планують завершити за 3 роки.

Загальна сума інвестицій складає 450 млн. гривень, а на сьогоднішній день виділено вже 33 млн. гривень.

“Ми підтримали цей проект, тому що будується соціальне житло за доступними цінами. Більш того, це прямі інвестиції в розвиток міста”, - підкреслив голова облдержадміністрації.

Голова ради директорів компанії “Фаворит” Розенблат Б. С. подякував міському голові та губернатору області за активну співпрацю та всебічне сприяння у реалізації цього проекту.

 

  • “Розбудова нового мікрорайону з новими дитячими садками, аптеками, магазинами та паркінгом — це великий крок у процесі розвитку міста.” - наголосив Володимир Дебой.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare