Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477493
Прогноз погоди
Зустріч з педагогічним колективом ЗОШ №16
26 серпня 2011 року 15:50

Напередодні нового навчального року міський голова Житомира В.Дебой проводить зустрічі із педагогічними колективами шкіл. Вчора така зустріч відбулася у ЗОШ №8, Сьогодні, 26 серпня 2011 року Володимир Михайлович зустрівся із колективом ЗОШ №16. Наразі у школі проходила педагогічна рада колективу.

26 серпня 2011 року міський голова Володимир Дебой зустрівся із педагогічним колективом загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №16 м.Житомира, подякував колективу школи за щоденну кропітку працю, високі професійні досягнення та гарну підготовку до нового навчального року. В.Дебой також зауважив, що вчителі, “роблять все можливе і неможливе”: попри певні труднощі, школи стоять охайні і готові прийняти учнів: “Це дійсно храм науки. Школа — це друга домівка дитини, тому їй має бути тут комфортно та затишно”.

Після доповіді керівника про досягнення у минулому навчальному році унікального закладу — школи із поглибленим вивченням німецької мови — директора ЗОШ №16 Володимира Карпеця, міський голова Володимир Дебой спілкувався із колективом. Окрім власне питань навчально-виховного процесу, керівник міста цікавився питаннями: яким живе колектив школи, стосунками між педагогами та учнями, проблеми виховання підростаючого покоління тощо.

Педагоги підняли питання транспортного сполучення району Крошні, збільшення фінансування на харчування дітей, забезпечення вчителів соціальним житлом, можливості обміну досвідом з колегами інших міст та держав тощо.

Керівник міста поінформував, що у поточному році збільшено фінансування навчальних закладів міста. У 2011 році з міського бюджету виділено 3 млн.641 тис. грн. до 2 млн.593 тис.- у минулому році. Міський голова Володимир Дебой також подякував батькам, які благодійно зібрали близько 3 млн. грн. на матеріально-технічне забезпечення навчальних закладів.

Міський голова Володимир Дебой зазначив, що програма по заміні віконних блоків на склопакети на умовах співфінансування, яка була запроваджена у поточному році, матиме продовження: “Програма спрямована на підтримку активних батьківських комітетів. Саме батьки та педагоги визначають пріоритети фінансування, та визначають, що, де і за яку ціну купувати. У поточному році з міського бюджету на програму виділено 1 млн. грн. і ще 1 млн. - батьківські кошти. У наступному році треба продовжувати програму співфінансування:  ремонт дахів, санвузлів, інші нагальні проблеми навчально-виховних закладів”.

 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради
 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare