Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477298
Прогноз погоди
Не на війні, хоч кожен з них загинув, як солдат…
22 серпня 2011 року 12:43

22 серпня Україна вшановує працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання своїх обов’язків. Мітинг-реквієм саме із цього приводу відбувся сьогодні в Житомирі біля пам’ятного знаку «Солдатам правопорядку Житомирщини, які загинули на бойовому посту».

Керівники області та міста, представники духовенства, громадськості, вдови загиблих поклали до пам’ятного знаку квіти.

«НЕ НА ВІЙНІ, ХОЧ КОЖЕН З НИХ ЗАГИНУВ ЯК СОЛДАТ... Ці слова прямо стосуються співробітників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов'язків не на полі бою, а в мирний час, на, так званому, мирному фронті боротьби зі злочинністю. Невимовно прикро, що через фатальну мить чи злочинну підступність матір не дочекалася з роботи сина, дружина – чоловіка, діти – батька…», – зазначив у промові Житомирський міський голова Володимир Дебой.

За роки незалежності України під час виконання професійних обов’язків загинуло близько тисячі правоохоронців. Лише на Житомирщині у повоєнні роки при виконанні службових обов’язків загинуло 98 працівників органів внутрішніх справ, у тому числі 22 – за роки незалежності України. На сьогодні в області нараховується 24 родини працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службового обов’язку. Сім родин мають на утриманні неповнолітніх дітей.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare