Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477329
Прогноз погоди
Від здорового способу життя – до здорових відносин між населенням України
18 серпня 2011 року 23:59

 

Увечері 18 серпня керівництво міста, області, громадськість зустрічали учасників легкоатлетичного пробігу "Схід-Захід" у Житомирі.

50 учасників марафону віком від 12 до 67 років, представники різних куточків України та різних професій, планують подолати 1500 км. за 15 легкоатлетичних днів, починаючи від Донецька і закінчуючи у Львові. Житомир став третім обласним центром, який зустрів спортсменів-активістів.

"Житомир – місто жита і миру. І тому сьогодні ми гостинно вітаємо учасників марафону "Схід-Захід". Адже ці люди увійшли в історію, як видатні спортсмени, рекордсмени Книги рекордів Гіннеса, шахтарі, лікарі, але найголовніше – те, що вони дійсно люблять свою державу. Ці люди роблять велику справу – справу єднання України. Своїм пробігом по містах України вони демонструють, що наша держава – єдина та пропагують здоровий спосіб життя", – мовив міський голова Володимир Дебой.

Після офіційних вітань спортсмени поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченку та розгорнули прапор України (довжиною у 5 метрів) як символ єдності всіх куточків України від Сходу до Заходу.

Ініціатор акції Євгеній Шабанов повідомив, що марафон присвячений 20-річчю незалежності України. А основною метою пробігу є пропаганда фізичної культури і спорту, здорового способу життя, демонстрація унікальних здібностей марафонців, а також реалізація культурної, гуманітарної, етнографічної, медичної та екологічної програм марафону. Серед учасників пробігу – 10 осіб зі статусом "Дитина війни", 10 пенсіонерів-шахтарів, 6 металургів, представники вищої і середньої школи, медичної галузі, рекордсмени Книги рекордів Гіннеса, професійні спортсмени.

Маршрут легкоатлетичного пробігу полягає через міста Донецьк – Дніпропетровськ – Київ – Житомир – Вінниця – Хмельницький – Тернопіль – Львів.

 

  

 

  

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare