Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 475703
Прогноз погоди
Безпека на воді!
17 серпня 2011 року 13:55

Відповідними службами міста постійно проводиться робота, спрямована на запобігання загибелі людей на водних об'єктах міста. Але, не зважаючи на проведені профілактичні заходи, все ж таки залишається категорія людей, які нехтують елементарними правилами поведінки поблизу водоймищ, безвідповідально ставляться до безпеки дітей, що знаходяться поблизу водоймищ.

Так, 16 серпня 2011 року за адресою вул. Київське шосе 43-а  двоє хлопчиків віком 7-8 років самостійно, без нагляду дорослих, бавились на водоймищі поблизу військової частини. Дитячі пустощі призвели до трагічних наслідків. Близько 21.00 год. того ж дня одного із дітей знайдено мертвим.

За попередніми даними, причина загибелі – утоплення.

17 серпня 2011 року з 9.00 год. управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради організовано пошуки другої дитини. Для проведення пошуково-водолазних робіт залучено сили міської комунальної рятувальної служби на воді.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення звертає увагу мешканців міста на необхідність проводити відпочинок на воді тільки на території міського пляжу. З метою запобігання нещасних випадків на водних об’єктах міста суворо дотримуватись правил поведінки на воді.

 

 

В. о. начальника управління

з питань надзвичайних ситуацій та 

цивільного захисту населення міської ради                                                                                              О. А. Куліковський



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове