Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 482424
Прогноз погоди
Якою буде зима для мешканців будинку, учнів школи та ліцею по вул. Перемоги?
16 серпня 2011 року 14:46

Це питання вирішували сьогодні під час робочої виїзної наради. 16 серпня Житомирський міський голова Володимир Дебой разом із директором КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитром Рогожиним оглянули стан котельні по вул. Перемоги, 75, що нині знаходиться на балансі ДП «Техносервісмолоко» ВАТ «Житомирмолоко».

Аварійна труба, часткова справність лише одного із двох наявних котлів (якому вже понад 40 років і ККД котла – лише до 40%), повна відсутність лімітів газу – це те, що мало б забезпечувати опалювальний сезон для мешканців житлового будинку, учнів школи та ліцею, що розташовані по вул. Перемоги.

Як повідомляє керівництво ДП  «Техносервісмолоко», підприємство сьогодні не має фінансової можливості для продовження опалювального сезону в цьому році. Тому ставить за мету передати котельню у власність міста, натомість – як компенсацію, отримати в оренду іншу земельну ділянку у транспортних вузлах міста для будівництва АЗС.

Із таким шляхом вирішення проблеми (передачі занедбаного об’єкту у власність міста при умові виділення іншої земельної ділянки) міський голова Володимир Дебой категорично не погоджується: «Власники або чогось не розуміють, або безвідповідально підходять до ситуації. Я сьогодні готовий підтримувати інвесторів, говорити про розвиток бізнесу в Житомирі, але торгувати, як нам сьогодні пропонують – це не є нормальним». Натомість Володимир Дебой найефективнішим варіантом вважає безоплатну передачу котельні на баланс КП «Житомиртеплокомуненерго» та будівництво теплової мережі від ТК-73 (перехрестя вул. Чехова і Новосінної) для забезпечення теплопостачання вищезазначених об’єктів по вул. Перемоги. Лише на тепломережу, яка б несла мінімальні втрати тепла, за словами директора «Житомиртеплокомуненерго» Дмитра Рогожина, необхідно близько 800 тис. грн. Можливим це стане тільки після передачі котельні у власність міста.

Чи перейде котельня у власність міста (для проведення ремонтних робіт, будівництва тепломережі та забезпечення теплопостачання) чи залишиться у власності ПД «Техносервісмолоко» (тоді теплопостачання має забезпечити підприємство) – ці питання нині стоять на порядку вирішення.

Одне, в чому запевнив житомирян міський голова Володимир Дебой, це те, що ніхто без тепла не залишиться. Вже найближчим часом керівник міста планує провести переговори із керівництвом даного підприємства для вирішення питання.

У такому стані сьогодні перебуває котельня по вул. Перемоги, 75

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare