Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 476986
Прогноз погоди
Міський голова тримає на контролі проведення ремонтних робіт житлово-комунальної галузі міста
15 серпня 2011 року 16:30

Чергову робочу нараду по ремонту прибудинкових територій та житлового фонду із виїздом на місце нещодавно провів Житомирський міський голова.

Цього разу Володимир Дебой разом із депутатом міської ради Любов’ю Цимбалюк оглянули не лише ті об’єкти та території, які потребують ремонту, а й якість та стан відремонтованих кілька років тому доріг.

"Якщо вже взялися до справи, то необхідно робити її так, щоб результат тримався не рік-два, а прослужив довго", – зауважив Володимир Дебой, наголосивши на необхідності дотримання виробничих вимог при виконанні робіт.

Разом із тим міський голова повідомив, що завжди відкритий до співпраці з депутатами, які працюють на розвиток міста. Однією із них є Любов Цимбалюк, про діяльність якої надходять позитивні відгуки від житомирян. Так, за її допомоги по вул. Лесі Українки підтримується чистота та порядок, уквітчуються клумби та здійснюється ряд інших господарських робіт. Тут же за кошти із міського бюджету та фінансової підтримки депутата міської ради Любові Цимбалюк буде не лише відремонтовано асфальтове покриття біля будинків, а й встановлено дитячий ігровий майданчик на території несанкціонованого проїзду.

 Житомиряни, які вийшли до міського голови та депутата міської ради, дякують  за те, що їх тепер дійсно чують, що бачать їхні проблеми і головне – допомагають у їх вирішенні. "За 30 років мого проживання у цьому будинку до нас вперше приїхав міський голова. Та ще й не перед виборами, а серед тижня, щоб допомогти. Ми ж робитимемо все від нас можливе, щоб наші діти та внуки проживали у гарному місті", –  звертається житомирянка до міського голови.

На території цього несанкціонованого проїзду планують установити дитячий ігровий майданчик

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare