Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477305
Прогноз погоди
Вітаємо ювілярів!
15 серпня 2011 року 11:39

Сьогодні, 15 серпня, шанованих житомирян із поважними ювілеями привітали секретар міської ради Наталія Леонченко та голова міської ради ветеранів Анатолій Трещов.

13 серпня відзначили свої 80-річчя член ради ветеранської організації 8 танкової Армії Колпаков Геннадій Тимофійович та 75-річчя голова ветеранської організації воїнів-інтернаціоналістів «Кубінці» Бєлоусов Григорій Федорович.

Наталія Леонченко вручила ювілярам подяки  від міського голови та виконавчого комітету Житомирської міської ради за активну участь у ветеранській роботі, патріотичне виховання підростаючого покоління та з нагоди ювілею.

«Ми дякуємо вам, дорогі іменинники, що ви і на сьогоднішній день перебуваєте в активі громадськості. Це ще раз підтверджую ваш високий рівень особистості. Саме ви є прикладом для нашого і підростаючого покоління, і для дорослих людей. Тому вам, вашим сім’ям та близьким бажаємо міцного здоров’я, миру, благополуччя та оптимізму. Ми вами пишаємося», – звернулася до ювілярів Наталія Леонченко.

Майже по 30 років вони віддали службі у Збройних Силах. Тепер же присвятили себе діяльності у ветеранських організаціях.

 

Колпаков Геннадій Тимофійович – народився 13 серпня 1931 року в Новгородській області. Після 10 класів навчання у школі вступив до Ленінградського зенітного артилерійського училища.

Після навчання служив упродовж в Окупаційних військах Німеччини, які потім були реформовані у групу Радянських військ Німеччини. Через 5 років служби вступив до Артилерійської академії, яку закінчив у 1958 році та продовжив службу у 8 танковій армії. Геннадій Тимофійович має 29 років військової вислуги.

Після служби працював у Житомиррудпромі.

 

Бєлоусов Григорій Федорович – народився 13 серпня 1936 року. Закінчив Ленінградське воєнно-інженерне училище, Ленінградську воєнно-інженерну академію. У військах прослужив 28 років, із них протягом 24 років – у ракетних військах.

У 1962 році у складі ракетних військ служив у Кубі, допомагаючи кубинському народу відстоювати свободу і незалежність.

Нині Григорій Федорович – голова організації воїнів-інтернаціоналістів «Кубинці», основна мета діяльності якої – соціальний захист воїнів-ветеранів.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare