Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 481170
Прогноз погоди
Мешканці будинку звернулись до міського голови
12 серпня 2011 року 13:40

Вчора увечері міський голова Володимир Дебой спілкувався із житомирянами під час загальних зборів мешканців будинку № 54, що розташований по вул. Перемоги.

Громада зібралася за ініціативи голови оргкомітету мешканців будинку Марини  Свириденко, яка і запросила на зустріч із житомирянами міського голову Володимира Дебоя, депутата виборчого округу Василя Кучика, керуючого справами міськвиконкому Петра Кудряшова, начальника управління житлового господарства Світлану Півоварову, а також керівника ВЖРЕПу та дільничого інспектора.

Житомиряни одноголосно затвердили порядок денний, серед якого – звіт начальника ВЖРЕПу №15 про підготовку будинку до осінньо-зимового періоду, звіт депутата міської ради про роботу на окрузі, а також питання житлово-комунальної сфери та взаємовідносин між сусідами.

Однією із особливостей таких зборів стало те, що мешканці будинку не просто нарікали на роботу комунальних служб, а обговорювали шляхи вирішення кожного питання, пропонували своє бачення виходу із проблеми. Вагомою ж і не менш важливою, за словами самих мешканців будинку, є і проблема взаєморозуміння, взаємо підтримки та відсутності активних спільних дій сусідів.

Житомирський міський голова Володимир Дебой вислухав усіх, хто мали запитання, дав кожному відповіді, а також разом із мешканцями будинку оглянули стан прибудинкової території, асфальтове покриття для подальшого проведення ремонтних робіт.

«Ми дуже вдячні, що до нас на збори приїхав Володимир Михайлович. Він має хороші перспективи та великі задуми. Ми ж у цьому йому будемо допомагати», – говорить Марина  Свириденко.

У ході спілкування із керівництвом міста мешканці будинку з’ясували для себе ряд важливих питань та залишилися задоволені такою зустріччю. Адже вони і не чекали, що для вирішення життєвих питань до них завітає міський голова. Також актив громади подякував Володимиру Дебою та депутату міськради Василю Кучику за роботу «на людей і для людей» (як говорять самі мешканці). Дійсно, жодного нарікання на роботу депутата цього округу від житомирян не надійшло. Та і не на кожному окрузі виборці мають контактний номер телефону свого депутата і знають його за ім’ям і побатькові.

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare