Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481959
Прогноз погоди
Діти - на навчання, «Супутник» - на реконструкцію
11 серпня 2011 року 14:47

Урочисте закриття  3-ої зміни в таборі «Супутник» відбулося зі сльозами на очах: понад 200 дітлахів з усіх куточків Житомирщини зібралися біля вечірнього вогнища аби сказати своїм друзям та вихователям «До зустрічі у наступному році», адже переважна частина з них переконана, що хоча б один із літніх місяців 2012 року пройде у них саме тут.

Цьогоріч, як ніколи, оздоровчий заклад підготувався до зустрічі зі своїми юними гостями : в таборі працювало 5 повністю відремонтованих корпусів із кімнатами на 4 особи. Закуплено меблі, здійснено поточний ремонт кімнат, упорядковано територію. Кухня оснащена новим обладнанням та посудом, а на вулиці біля їдальні додатково встановлено рукомийки.

Від міської влади табір отримав 5 нових тенісних столів, 5 караоке DVD-програвачів, від команди лікарів міста - чимало спортивного інвентарю і т.п., що дозволило щодня для дітей проводити різноманітні спортивні, розважальні конкурси, естафети, ігри тощо.
Надовго залишаться в дитячій пам*яті виступи артистів цирку «Шапіто»,  Малі олімпійські ігри, проведення гри-конкурсу за участі працівників обласної ДАІ та цілого ряду не менш захоплюючих заходів.

Не менше уваги приділялось і харчуванню дітей.  Як зазначила директор закладу Любов Ковальчук, харчували відпочиваючих 6 разів на день з обов’язковим включенням до раціону свіжих овочів та фруктів. «Нарешті цьогоріч було вирішено питання із харчуванням:  продукти  завозилися тільки від виробників без фірм-посередників. Тому вони завжди були свіжими  та якісними»,- зазначила на закритті зміни Любов Володимирівна, за що особлива подяка міському голові Володимиру Михайловичу Дебою та керуючому справами міськвиконкому Петру Юрійовичу Кудряшову. Адже саме за їх підтримки ми реалізували таку можливість.

У свою чергу, директор КП «Реклама»(на балансі саме цього підприємства знаходиться «Супутник»)  Володимир Шуст подякував усім, хто долучився до чіткої організації і безперебійної роботи табору цього літа та зауважив про доручення міського голови,  аби даний заклад працював і взимку, адже це прекрасне місце для туристичних зборів, проведення зимових спортивних змагань тощо.

За словами Володимира Петровича, міський голова дав доручення уже найближчим часом визначити кошторис для проведення першочергових робіт у «Супутнику», серед яких заміна мережі водогону та системи теплопостачання, аби в найкоротші терміни приступити до роботи.

Оздоровчий період у таборі цього літа завершився, але вже сьогодні зрозуміло одне: наступного року  «Супутник» відчинить свої двері як для «старих», так і нових друзів ще більш оновленим і комфортнішим.

 

 

Лист-подяка Вихователям та вожатим табору «Супутник»

Я, Марушко Наталія, відпочивала на 3-ій зміні в таборі. В «Супутнику» відпочивала вчетверте і з кожним разом - все краще. Ця зміна мені дуже сподобалася. Наші вожаті Пустохіна В.І. та Удовиченко А.Ю. були дуже чуйними до дітей. Мені дуже сподобався розпорядок дня. Кожного дня були якісь концерти, конкурси, естафети, в яких могли брати участь всі. Цього року харчування стало набагато кращим, ніж в попередні роки. Якісні меблі, телевізор сприяли зручностям. Дискотеки кожного вечора були класними.

Мені сподобалося, що вожаті та вихователі інших загонів та відпочиваючі дуже потоваришували. Наш 7 загін був дружним. Тож немає на що скаржитися. Все було чудово. Я хочу висловити подяку вихователю 7 загону – Пустохіній В.І. та вожатій – Удовиченко А.Ю. Величезне їм спасибі.

В моїх планах на наступний рік - також приїхати в цей табір.

Вікторіє Ігорівно та Анастасіє Юріївно, я за вами буду дуже сумувати… Люблю… Цілую…

 

Я, Альона Мельниченко, відпочивала у таборі «Супутник» на 3 зміні. Мені дуже подобається цей табір тим, що тут дуже весело і цікаво. Тут можна знайти багато друзів і стати активною людиною. В цьому таборі є багато виховних заходів, які вносять різновид в наш відпочинок. Найбільш мені сподобався конкурс «Моя сім’я», бо він дуже веселий. Вожатий Андрій Васильович та вихователь Надія Вікторівна прекрасні люди. З ними дуже весело і вони чудово виховують відпочиваючих в цьому таборі. Звичайно, хотілося б, щоб коли ми приїдемо сюди на наступний рік, побачити працюючий басейн та туалети в корпусах.

 

Я, Сарнавський Богдан, відпочивав у таборі «Супутник» на 3 зміні. Табір чудовий, мені все подобається: починаючи від смачної їжі та загально табірних конкурсів і закінчуючи вожатими та вихователями. Я був у 6 загоні і мені дуже подобалося. А вожатий Андрій Васильович та вихователька Надія Вікторівна взагалі найкращі. Вони дуже добре ставляться до кожного у загоні, завжди зрозуміють. Я за час зміни дуже змінився і все завдяки їм. Вони - чудові.

Найбільше мені сподобався день Нептуна та містер Супутник, у якому я брав участь. Ще було кумедно під час конкурсу «Моя сім’я». Тому мені тут дуже подобається і я обов’язково приїду сюди у наступному році.

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare