Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5558
візитів всього: 479517
Прогноз погоди
Відбулася колегія Житомирської обласної державної адміністрації
3 серпня 2011 року 15:39

Хід виконання програми економічного і соціального розвитку та бюджету області за І півріччя 2011 року –  саме це питання стояло в центрі уваги сьогодні, 3 серпня, під час колегії Житомирської обласної адміністрації, яку провів голова облдержадміністрації Сергій Рижук.

У роботі колегії взяли участь голова обласної ради Йосип Запаловський, перший заступник голови  облдержадміністрації Микола Олещенко, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк, заступник голови облдержадміністрації Віктор Куницький, Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Колегія обласної державної адміністрації  відзначила, що завдяки послідовним діям органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, в економіці області відбулися позитивні тенденції розвитку.

Зокрема, це стосується і міста Житомира. Так, за 7 місяців 2011 року загальний фонд міського бюджету перевиконано на 6,6 млн. грн. Нині Житомир займає перше місце в області по обсягу прямих іноземних інвестицій.

За підсумками колегії з метою забезпечення у подальшому стабільної діяльності господарського комплексу, збільшення надходжень до бюджету, вирішення проблем, що стримують позитивні тенденції в економіці, були дані відповідні доручення головам райдержадміністрацій, міським головам, керівникам управлінь облдержадміністрації, територіальних підрозділів міністерств і відомств в області.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare