Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 464511
Прогноз погоди
Урядова телеграма Прем’єр-міністру України Азарову М.Я.
28 липня 2011 року 12:55

Прем’єр-міністру України  Азарову М. Я.

Шановний Миколо Яновичу!

Просимо сприяти у попередженні надзвичайної ситуації в м. Житомирі у зв’язку з відключенням ПАТ «ЕК»Житомиробленерго» від електропостачання об’єктів КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради за неповну оплату спожитої електричної енергії.

27 липня з 12-00 годин 50% населення міста Житомира залишилися без централізованого водопостачання, що при нинішніх погодних умовах  спекотного літа не припустимо і спричиняє передумови щодо виникнення надзвичайної ситуації екологічного, санітарно-епідеміологічного та техногенного характеру.

У зв’язку з невідповідністю діючих тарифів на послуги водопостачання і водовідведення КП «Житомирводоканал» Житомирської міської ради не може забезпечити повну поточну оплату рахунків за спожиту електричну енергію.

Затримується погодження НКРЕ України скорегованих тарифів на комунальні послуги та відсутнє відшкодування різниці в тарифах на послуги водопостачання та водовідведення від їх фактичної собівартості.

Враховуючи викладене та зважаючи на погодні умови, з метою уникнення надзвичайних ситуацій, у тому числі санітарно-епідеміологічного та техногенного характеру у м. Житомирі, прошу Вас, шановний Миколо Яновичу, сприяти у відновленні енергозабезпечення об’єктів міськводоканалу та дати відповідні доручення щодо оцінки ситуації, яка склалась на КП «Житомирводоканал».

 

З повагою,

В.о. міського голови                                                                           М.П. Боровець



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове