Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 464724
Прогноз погоди
Олександр Бочковський: «Оздоровлення дітей продовжується»
27 липня 2011 року 14:05

Вчора, 26 липня, заступник міського голови Олександр Бочковський у прямому ефірі ЖОДТРК у програмі «Житомир сьогодні і завтра» розповів про ситуацію із оздоровленням дітей міста у поточному році.

«Більше 40% дітей цьогоріч оздоровлено у пришкільних та приміських дитячих таборах. Це близько 11 тис. дітей», – проінформував Олександр Бочковський.

Однак, це не остаточні дані. Адже попереду – ще місяць літніх канікул, а значить – і можливість повноцінно оздоровитися перед новим навчальним роком.

Так, наприклад, для забезпечення оздоровлення більшої кількості дітей продовжено роботу єдиного міського табору оздоровлення та відпочинку «Супутник» на четверту зміну. Як пояснює Олександр Бочковський, тривалість перебування дітей у «Супутнику» під час останньої в цьому році зміни буде скороченою з 21 до 18 днів для можливості підготовки школярів до навчального року. Відповідно, зменшиться і вартість путівки.

На сьогодні у таборі перебуває 214 відпочиваючих, для яких забезпечено всі умови не лише для відпочинку, а й оздоровлення. Адже табір розташований за містом на території соснового лісу. Щодня для «супутничан» проводяться різноманітні спортивно-розважальні заходи. Крім того, «Супутник» – один із не багатьох таборів, де організовано 6-разове харчування із обов’язковим включенням до раціону свіжих овочів та фруктів. Перебування дітей також забезпечується цілодобовою охороною території табору.

Що ж до ситуації із якістю води, то заступник міського голови вкотре наголосив: «Стан води в дитячому таборі «Супутник» абсолютно нормальний. Діти сьогодні повністю забезпечені очищеною бутильованою водою».

Нагадаємо, що як тільки виникла загроза погіршення якості водозабезпечення табору, КП «Водоканалом» було вжито ряд заходів: проведено хлорацію води та очищено систему водогону до «Супутника». Крім того, миттєво на ситуацію з водою зреагували і депутати міської ради: за депутатські кошти Володимира Шуста закуплено ємкості та насоси для води, що і сьогодні забезпечують якісне водопостачання до табору. Як бачимо, підстав для хвилювання за якість водопостачання, харчування, безпеки перебування та проведення дозвілля дітей для батьків немає.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове