Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477065
Прогноз погоди
Звернення міських голів до місцевих рад всіх рівнів в Україні
21 липня 2011 року 12:03

Шановні колеги!

 

Останніми днями засоби масової інформації України поширили звернення депутатів Львівської міської ради, у якому висловлюється тенденційна оцінка судового розгляду справи колишнього прем’єр-міністра України Ю.Тимошенко.

Ми занепокоєні таким відвертим і жорстоким тиском на суд і категорично заперечуємо проти використання органів місцевого самоврядування у роздмухуванні політичного протистояння. Наша позиція полягає у тому, що суд, без будь-якого втручання ззовні, повинен дати оцінку цій справі. Саме тому, що ці слухання дійсно мають резонансний і суспільно значущий характер, не повинно бути жодних політичних впливів на розгляд справи.

Україна проходить непростий шлях становлення правової держави. Напередодні 20-річниці незалежності України ми змушені констатувати, що за ці роки було марно згаяно дуже багато часу і втрачено безліч можливостей для побудови більш справедливого суспільства. Корупція, як ржа, роз’їдає нашу державу. Безліч проблем накопичилося у міському господарстві. Люди втомилися від політичних війн і протистояння. Вони вимагають від нас створення гідних умов життя, стабільності і громадянського спокою.

Ми закликаємо наших львівських колег припинити тиск на суд і зосередитися на наближених до життя громадян проблем, задля вирішення яких виборці саме і обрали нас депутатами. Ми повинні показувати приклад толерантного ставлення до судової гілки влади, усвідомлюючи, що без належних судів в Україні не може бути демократії. Зміни в країні слід розпочинати з себе.

 

Житомирський міський голова                      Володимир Дебой



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare