Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 477147
Прогноз погоди
Слухові апарати для ветеранів
20 липня 2011 року 14:29

Сьогодні, 20 липня, 20 ветеранів м. Житомира отримали цифрові слухові апарати. Як зазначив заступник міського голови Олександр Бочковський, це стало можливим завдяки наполегливій співпраці міської та обласної влади та безпосередньої участі міського голови Володимира Дебоя.

«Вам же, шановні ветерани, дозвольте подякувати за те, що ви є, що і зараз продовжуєте виховувати нашу молодь на історії та традиціях. Ми вас шануємо, цінуємо ваші досягнення і робитимемо все, щоб якість вашого життя була кращою. Довгих років вам!», – звернувся до присутніх куратор цієї галузі Олександр Бочковський, а також повідомив, що вручення слухових апаратів спеціально не приурочували до жодного свята та події, щоб люди могли якомога швидше їх отримати та почати користуватися. Однак самі ж ветерани зазначають, що такий подарунок для них – справжнє свято. Адже багато із них впродовж багатьох років стояли у черзі.

«Ми намагалися максимально спростити процедуру отримання слухових апаратів. До кожного приходили представники нашої медичної служби, які зібрали всі необхідні дані та довідки, які підтверджують потребу людини в отриманні безкоштовного слухового апарату», – зазначив начальник управління охорони здоров’я міської ради Віктор Борщівський.

Нагадаємо, що раніше місто отримувало лише по кілька таких апаратів у рік. Сьогодні ж черга скоротилася на 20 осіб. Ще 20 людей, які нині перебувають у черзі, зможуть отримати слухові апарати вже до кінця 2011 року.

Апарати високої якості та зручні в користуванні.

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare