Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 4
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 476724
Прогноз погоди
Житомир першим прийняв представників Всеукраїнського мотопробігу
17 липня 2011 року 11:53

Учасники Всеукраїнського мотопробігу «БайКрай» сьогодні, 17 липня, відвідали Житомир.

Колона київських байків, яку на в’їзді в місто зустріли представники житомирських байкклубів, на кілька хвилин зупинилася  на майдані ім. С.П. Корольова, щоб розповісти житомирянам мету та значення цієї акції.

 Проїхати 25 обласних центрів України, аби привернути увагу автомобілістів і громадськості до проблем, що існують на дорогах, і закликати до взаємоповаги між автомобілістами і учасниками дорожнього руху, які пересуваються на двоколісному транспорті – саме таке завдання учасників "БайКраю".

Як зазначив Василь Вірастюк, ініціатор Всеукраїнського мотопробігу, володар титулу «Найсильніша людина світу», саме 2-колісний транспорт може допомогти у зменшенні пробок на дорогах. «Адже це зручно та швидко, але, на жаль, у нас більш небезпечно, ніж на 4-колісному транспорті. Тому цим мотопробігом ми вирішили почати переконувати автомобілістів, що треба бути взаємо ввічливими», – сказав Василь Вірастюк.

Про необхідність проведення таких акцій зазначив і заступник міського голови Олександр Бочковський, який прийшов цього дня підтримати моторух "БайКрай": «Щорічно у світі на дорогах гине більше мільйона людей. Ця ж акція підтверджує ще раз те, що учасники мотопробігу на 2-колісному транспорті такі ж повноправні учасники дорожнього руху, як і автомобілісти. Тому на дорогах мають панувати дружні стосунки і взаємовиручка».  

«Два колеса – не половина відповідальності», «Байкери – не завада, а друзі», «Вирушив у путь – ввічливим будь», – це лише частина тих закликів, з якими представники мотопробігу звертаються до всіх учасників дорожнього руху. На футболці ж кожного учасника акції є гасло, із якими вони об’їдуть всю Україну.  

Самі ж представники мотопробігу вірять, що така акція стане для України традиційною. «Сподіваємося, вона принесе позитивні результати. І вже незабаром ми змінимо назву «БайКрай» на «БайРай». Це означатиме, що їзда на мотоциклах і авто для всіх учасників дорожнього руху буде раєм», – поділився планами найвідоміший байкер України Ашот «Сальвадор» Арушанов.

Нагадаємо, що 17 липня – лише перший день мотопробігу. Учасники планують подолати сьогодні 561 км по маршруту Київ – Житомир – Рівне – Луцьк – Тернопіль.

Всього мотоакція розрахована на 10 днів. 27 липня байкери повернуться до м. Києва і проведуть підсумкову прес-конференцію.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare