Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477325
Прогноз погоди
На ремонт доріг Житомир отримав 11 млн. грн.
13 липня 2011 року 17:29

Сьогодні, 13 липня 2011 року, міський голова Житомира разом із керівником КП «Управління автомобільних шляхів» здійснив об'їзд вулиць міста. З виїздом на місце вивчалося питання ремонту доріг, зокрема, на вулиці Корольова.

Міський голова зазначив, що ситуація стосовно ремонту доріг в місті Житомирі цього року дуже складна, оскільки вже півроку до міського бюджету з боку держави не надходять гроші. Тільки нещодавно за сприяння та розуміння ситуації обласною владою, облдержадміністрацією з державного бюджету Житомиру було виділено 11 млн грн. на ремонт доріг (попередньо планувалося виділити лише 3,5 млн.).

Як зазначив директор комунального підприємства “Управління автомобільних шляхів” Володимир Гаврилюк, на поточний ремонт автодорожніх шляхів передбачено 6,5 млн. грн, на утримання доріг в літній і зимовий період - 3 млн.,  решта - на капітальний ремонт п'яти вулиць: частини Проспекту Миру (ділянка від Панчішної фабрики до вул. Жукова), вул. Жукова, вул. Клосовського і ще дві вулиці, на які готуються проекти.

Міський голова Володимир Дебой наголошує на необхідності якісного ремонту доріг: “Моя позиція: там, де дороги найбільш зруйновані, проводити не ямковий ремонт, а якісний, капітальний ремонт. Будувати на роки, як це робили наші батьки”.

Окрім, власне доріг, у Житомирі ремонту потребують також прибудинкові території. Роботи проводитимуться за рахунок місцевого бюджету, так як кошти іздержбюджету на це не передбачені  На найближчій сесії міської ради буде ставитися питання про виділення близько 1 млн. грн. для ремонту внутрішньодворових територій.

На разі, проводиться ремонт вулиці Корольова із залучення сучасної мобільної техніки. Як поінформував керівник КП “Управління автомобільних  шляхів” М.Гаврилюк, така техніка забезпечує високі темпи та якісне зняття покриття: за 8 год - 6 тис кв.м. асфальту. Окрім цього, зняте покриття буде використане для ямкового ремонту доріг, на вулицях, де немає асфальтного покриття, для  ремонту прибудинкових територій.

 

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare