Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 479460
Прогноз погоди
Батьки дітей, що відпочивали у пришкільних таборах, дякують міському голові
12 липня 2011 року 17:53

Батьківські комітети ліцею № 2, ЗОШ № 30, ЗОШ № 12, ЗОШ № 17 висловлюють вдячність міському голові Володимиру Дебою за сприяння у створенні та організації діяльності пришкільних таборів, що працювали в місті при загальноосвітніх навчальних закладах.

«Висловлюємо подяку особисто міському голові В.М. Дебою та всім, хто був причетний до організації літнього відпочинку дітей за те, що знайшли кошти на оздоровлення наших дітей. Це велика фінансова підтримка для сім’ї», – йдеться в одному з листів, що тільки надійшли на адресу міського голови.

Батьки учнів навчальних закладів міста зазначають у своїх зверненнях до Володимира Дебоя і про необхідність подальшої роботи пришкільних таборів. Ось що пише батьківський колектив ліцею № 2: «Робота таборів позитивно впливає на здоровий та активний відпочинок дітей під час літніх канікул. Слід також відмітити, що всі батьки залишились цілком задоволені харчуванням дітей, умовами проведення їх дозвілля. Просимо Вашого сприяння щодо подальшого розширення мережі пришкільних таборів».

Про роботу літнього дитячого табору «Барвінок» також багато позитивних відгуків. Батьки дітей, які відпочили тут, зазначають: «Ми хочемо виразити подяку Житомирському міському голові Володимиру Михайловичу Дебою за сприяння в підготовці та проведенні відпочинку наших дітей у літньому таборі «Барвінок» при ЗОШ № 30». Адже діти, які перебували тут, постійно згадують незабутні 14 днів активного відпочинку: конкурс юних гумористів, конкурс «Міс Барвінок – 2011» та «Містер Барвінок – 2011», музичні конкурси, фестиваль казок, ігри на спортивному майданчику, вистави, ляльковий театр, відвідування розважального центру ФОК, змагання, веселі естафети, випуск власної стінгазети, День сміху, конкурс зачісок, караоке, – «все це важка наполеглива робота організаторів табору, за що їм щира, сердечна подяка від усіх батьків» (авт. – із листа).

Про фахову організацію дозвілля дітей у таборі «Веселка», активний та пізнавальний відпочинок, відвідування музеїв, театру, кінотеатру, парків пишуть і батьки учнів ЗОШ № 12 та ЗОШ № 17. «Ми, як батьки, мали змогу працювати, знаючи, що наша донька в надійних руках досвідченого педагога», – додають батьки учениці 2-го класу ЗОШ № 12.

У літніх таборах відпочивали навіть наймолодші школярі – випускники 1-х класів. Навіть цій «малечі» відпочинок припав до душі. «Мой сын прекрасно отзывался обо всем. Каждый день был неповторимым и очень насыщенным. Все долалось с любов’ю и добротой, в первую очередь к детям. С благодарностью, мама ученика 1-го класса СОШ № 12», – пише Л. Новикова.

Нагадаємо, що цьогоріч у пришкільних дитячих таборах Житомира відпочили 1323 дитини. Всього при навчальних закладах міста працювало 25 таборів із 1 по 25 червня.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare