Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 477175
Прогноз погоди
Листи міському голові від вдячних житомирян
5 липня 2011 року 14:37

До Житомирської міської ради на ім’я міського голови періодично надходять листи-подяки від мешканців міста за надану допомогу, вчасне реагування та турботу.

Так, нещодавно батьківський комітет одного із загальноосвітніх закладів міста надіслав Володимиру Дебою лист такого змісту: «Ми, батьки учнів ЗОШ №27 вдячні Вам за підтримку організації в ліцеї №25 літньої школи для обдарованих дітей, за створення гарних умов для занять. З ними працювали кращі педагоги міста, які дали їм багато нового та цікавого в навчанні. Також були організовані цікаві екскурсії, діти познайомилися з новими друзями…». Батьки учнів також висловлюють сподівання на підтримку міської влади щодо організації літньої школи і в наступному році.

«Рада батьків пришкільного табору відпочинку «Сонечко» при ЗОШ №7 м. Житомира вдячна за змістовний та цікавий відпочинок дітей, розважальні ігри та різноманітні свята при школі, за якісне харчування, за піклування та опікування дітьми педагогами табору та за фінансову підтримку з боку управління освіти та міської ради», – з такими словами звернулися до міського голови Володимира Дебоя у листі батьки дітей, які відпочили у пришкільному таборі «Сонечко».

Нагадаємо, що в місті з 1 по 25 червня працювало 25 пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням, у яких цьогоріч відпочили 1323 дитини.

Для учнів старших класів у пришкільних таборах працювала школа «Обдарованість», учнями якої у 2011 році стали 100 осіб. Крім пізнавальних екскурсій, із відвідувачами школи «Обдарованість» займалися фахівці із ВНЗ. Таким чином було поєднано навчання і відпочинок.

Міська влада спільно з адміністраціями навчальних закладів створили комфортні та затишні умови відпочинку дітей. Для роботи пришкільних таборів були виділені окремі приміщення з ігровими кімнатами, які наповнили ігровим обладнанням.  Діти забезпечувалися 2-разовим харчуванням.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare