Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477330
Прогноз погоди
Державній податковій службі України виповнюється 21 рік
1 липня 2011 року 15:17

Урочистості до Дня працівників державної податкової служби України відбулися сьогодні, 1 липня, у приміщенні  Державної податкової адміністрації у Житомирській області.

 

Представників Податкової служби з нагоди професійного свята привітали керівники області та міста. Від імені міського голови Володимира Дебоя та виконавчого комітету Житомирської міської ради до податківців із вітальними словами звернулася секретар міської ради Наталія Леонченко: «Держава повинна працювати при міцній Податковій службі та фіскальній системі. Представникам же Державної податкової служби України, попри всі труднощі у їх нелегкій роботі, бажаю успіхів, упевненості на шляху до нових звершень на благо держави».

 

Наталія Леонченко подякувала податківцям Житомира за співпрацю із підприємцями міста та органами місцевого самоврядування.  Адже однією із важливих функцій Податкової служби є і поповнення бюджету держави, області, міста. Так, за словами голови ДПА у Житомирській області Вадима Куслія, податківцями Житомирської області забезпечено до бюджетів усіх рівнів 1,2 млрд. грн. податків та платежів. Водночас у 1,3 рази (або на 53 млн.грн.) зросли надходження до бюджету з ПДВ; в 1,8 разів (або на 76 млн.грн.) – податку на прибуток. Місцеві бюджети області отримали у своє розпорядження 670 млн.грн., це більше минулорічного на 15,2%. Цьому сприяє створення ефективної системи припинення діяльності тіньового сектору економіки та ліквідації схем ухилення від оподаткування.

 

Кращі ж представники Державної податкової служби міста та області були нагороджені грамотами, подяками та нагрудними знаками за значний особистий внесок у наповнення державного бюджету України та з нагоди професійного свята.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare