Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 54
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482363
Прогноз погоди
Житомиряни активно долучлися до святкування Дня молоді
27 червня 2011 року 10:17

 

26 червня Житомир відсвяткував День молоді. Сама ж молодь провела своє свято весело, активно беручи участь у всіх заходах, які проводилися у Гідропарку, починаючи з самого ранку.

 

Так, вже о 10.00 на пляжі дівчата із модельних агенств  "Глорія" та "Нонік", не зважаючи на прохолодну погоду, змагалися вже не у красі, а на першість у пляжному волейболі.

 

  

 

Неподалік від них, на новоствореному спортивному майданчику, представили свою майстерність у міні-футболі та волейболі й депутати Житомирської міської та районних рад міста.

 

"Молодь – це інновації. Молодь – це азарт, енергія. Я закликаю молодь бути в авангарді нашого міста, тому що молоді люди – люди талановиті та прогресивні. Вітаю вас зі святом! Я щиро дякую всім, хто сьогодні наважився взяти участь у змаганнях. Мені дуже приємно, що на гру завітало багато вболівальників. Тому хай переможе кращий!", – звернувся до гравців міський голова Володимир Дебой, який цього дня разом із секретарем міської ради Наталією Леонченко, заступником міського голови Олександром Бочковським, начальником управління у справах сім’ї, молоді та спорту Оленою Сарно та керуючим справами міської ради Петром Кудряшовим взяли участь у відкритті всіх заходів до Дня молоді, організованих у Гідропарку та Парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна.

 

 

Як повідомив член мотоклубу, організатор мотопробігу містом Юрій Буртовський, на мотопробіг завітали більше 50 учасників із різних міст Житомирщини. Тому цьогоріч колона мотолюбителів на чолі з представниками Державтоінспекції та мером Житомира зробила коло по місту вулицями Черняховського –  Велика Бердичівська – Вітрука – Київська – м-н Соборний – Черняховського. Мета ж мотопробігу – пропаганда активного, здорового способу життя, залучення молоді до спорту.

 

У "Богатирський іграх", які проходили цьогоріч в Житомирі за участю відомого стронгмена Василя Вірастюка, взяли участь 12 богатирів із нашого міста, області та України.

 

"Житомир радий вітати гостей зі всієї України. Дуже приємно, що стільки багато бажаючих подивитися на наших сильних богатирів зібралися у Гідропарку. Безумовно, це ще раз підтверджує те, що сьогодні ми на правильному шляху – заохоченні молодого покоління до здорового способу життя", – повідомив міський голова перед початком змагань "Богатирські ігри".

 

До програми "Богатирських ігор" увійшли такі змагання::

 1. «Прогулянка фермера». — Кожен учасник піднімав два балони вагою 120 кг кожен та носив їх якнайдалі за конкретний проміжок часу.

 2. «Лонг-Ліфт». — Кожен учасник піднімав колоду (вагою 90 та 110 кг) перед собою на витягнуті руки якомога більше разів за конкретний проміжок часу.

 3. «Колесо». — Одне з найбільш улюблених видовищ для глядачів. Кожен учасник перевертав колесо вагою 350 кг якомога більше разів за конкретний проміжок часу.

 4. «Козаки за сіллю». — Це змагання перевірить швидкість учасників. Кожен учасник має піднімав та швидко переносив 5 наповнених мішків.

 5. «911». — Це найбільш складне та захоплююче змагання. Учасники перетягували пожежну машину з водою та екіпажем вагою понад 10 тонн на відстань 20 метрів!

Нагадаємо, що призери змагання представлятимуть Житомирщину на Всеукраїнських «Козацьких іграх», що пройдуть 5-7 липня у м. Чернігів.

 

  

 

26 червня у Гідропарку працювали Креативний центр, Арт-містечко та Туристичне містечко. Також гості парку мали змогу проголосувати за кращі роботи представлені на виставці молодих фотографів. На збудованій сцені проходив рок-концерт, а біля неї – показові бої з різних видів спорту.

 

  

 

 

 

А в Пару культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна житомиряни стали глядачами фінального концерту учасників V "Академії зірок", які взяли участь у фестивалі "Молодь обирає життя". Тут же пройшов конкурс "Королева Дня молоді-2011", де головний титул здобула  Анастасія Богоязна.

"На цьому святі я ще раз переконався, що наше місто багате на таланти. Це і сила, і краса. Адже у "Богатирських іграх" перемогу здобув житомирянин. Тут же молоді дівчата виборюють титул "Королева Дня молоді" та змагаються у пісенних, танцювальних талантах. Тому зі святом вас!", – привітав молодь Володимир Дебой.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare