Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464541
Прогноз погоди
«Досвід, який змушує задуматися»
25 червня 2011 року 14:09

25 червня 2011р. Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із управлінням державного департаменту України із питань виконання покарань у Житомирській області та за підтримки ЖОГО «Перспектива» провели нагородження та відзначення учасників акції «Досвід, який змушує задуматися» серед засуджених, які відбувають покарання у Житомирській виправній колонії №4 та установі із виконання покарань №8.

З метою попередження злочинності серед дітей та молоді у т.ч. серед осіб, які засуджені до покарань, що не пов’язані із позбавленням волі та перебувають на обліку у міському відділі кримінально-виконавчої інспекції засуджені, які відбувають покарання у житомирських установах із виконання покарань написали листи-звернення до дітей і молоді із описом свого життєвого досвіду та настановами щодо попередження потрапляння за грати.

Листи мали різний відтінок, від простих настанов, простого описання причин, дій та наслідків до крику душі людини, яка усвідомила і намагається допомогти іншим.

Традиційно такі листи-звернення використовуються спеціалістами Центру для проведення комплексної роботи, спрямованої на профілактику злочинності, правопорушень та рецидивності скоєння злочинів.

 

Міський центр соціальних служб
для сім’ї, дітей та молоді



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове