Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479590
Прогноз погоди
Щастя по-ковальськи
24 червня 2011 року 16:57

Сьогодні, 24 червня, стартував перший день виставки виробів ковальського мистецтва «Як ковалі щастя кували».

 

Найвідоміші ковалі зі всієї України приїхали до Житомира на загальноукраїнський фестиваль, який триватиме до 26 червня включно. Програмою заходу передбачено створення спільної кованої композиції.  

 

Зараз на виставці вже закладено основу майбутнього шедевру – 2 сплетені кільця. Як обіцяють організатори, у неділю вони перетворяться у вінки (чоловіче і жіноче начало) з квітами. За словами секретаря Спілки ковалів Наталії Іванової, це буде подарунок місту, який встановлять біля міського РАГСу. «Я думаю, що подарунки для міста у вигляді таких пам’ятних знаків після кожного фестивалю стануть доброю традицією для міста», – поділилась планами Наталія Іванова.

 

Нагадаємо, що Фестиваль ковальського мистецтва триватиме ще впродовж 25 і 26 червня. Тому всі бажаючі можуть відвідати виставку, яка проходить біля кінотеатру «Жовтень» і особисто побачити, як  же ковалі щастя кували.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare