Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 477197
Прогноз погоди
Критика понад усе
22 червня 2011 року 19:42

 

Привернути увагу до себе можна різними способами – успіхами і досягненнями завдяки докладеним знанням і зусиллям, умінням організувати себе та інших, реалізацією вдалого проекту, а можна дешевим, але видовищним піаром, конфліктом чи скандалом.

На сторінках інтернет-видань міста Житомира з'явилися повідомлення  “26 июня в Житомире похоронят молодёжные инициативы”, “У Гідропарку поховають молодіжні ініціативи”, “День молоді без молоді”, у яких громадський діяч Влад Пучич звинувачує Сарно О.М., начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради, у “неконструктивному” підході до організації свята Дня молоді. Зокрема, ЖОМГО “Демократичний альянс” пропонувала провести Форум громадських організацій 26 червня 2011 року у Гідропарку міста.

Кошторис проведення заходу був підтриманий управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, в особі начальника управління Сарно О.М., в частині придбання канцелярських товарів на загальну суму 305,61 грн.

         У частині оплати гонорарів та харчування Ткачуку Дмитру - голові ЖОМГО „Демократичний альянс” було відмовлено, у зв’язку з тим, що кошторисними видатками управління на 2011 рік, не передбачено виплату гонорарів, компенсаційних витрат за проїзд та харчування, придбання води, стаканчиків та печива, оплати мобільного зв’язку на загальну суму 1133 гривні. Однак, запропоновано провести вказані вище видатки за рахунок спонсора, який погодився оплатити дані видатки за власні кошти.

На даний час громадських діячів Ткачука Д., Пучича В., Кічкірука В. влаштовує, якщо не зірвати День молоді, то принаймні у чомусь звинуватити організаторів. І це всупереч інтересам інших громадських організацій, що задіяні у святкуванні Дня молоді, для популяризації власних осіб за рахунок інших громадських та студентських організацій.

        

 

         Управління у справах сімї, молоді та спорту

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare