Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464550
Прогноз погоди
Житомир пам’ятає
22 червня 2011 року 12:46

Сьогодні Житомир вшановує пам’ять жертв війни в Україні. З нагоди відзначення 70-х роковин від початку Великої Вітчизняної війни – Дня скорботи – керівники  області, міста та громадськість Житомира поклали квіти до пам’ятного знаку «Жертвам фашизму», меморіального знаку «Жертвам фашизму» на хуторі Довжик та меморіального комплексу «Жертвам фашистських концтаборів».

 

Хвилиною мовчання вшанували житомиряни пам’ять загиблих в роки війни. Нагадаємо, що о 10.00 год. 22 червня вся Україна долучилася до загальнодержавної хвилини мовчання.

 

Житомирський міський голова Володимир Дебой закликав громадськість міста пам’ятати про героїв та берегти мир заради майбутнього наших дітей. «Саме Житомирська область стала першою на захист нашої держави. Тому сьогодні ми вшановуємо всіх тих, хто з перших хвилин війни став на захист рідного краю. Житомирська земля першою зустріла ворога. Ми пам’ятаємо про величний подвиг нашого народу. Ми вклоняємося перед тими, хто дожив до наших днів. Вічна шана героям!», – виступив під час реквієму Володимир Дебой.

 

Хвилина мовчання біля пам’ятного знаку "Жертвам фашизму"

 

Покладання квітів до меморіального знаку "Жертвам фашизму"

 

Мітинг-реквієм біля меморіального комплексу "Жертвам фашистських концтаборів"

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове