Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481900
Прогноз погоди
Барвисте життя “Супутника”
21 червня 2011 року 15:07

І зміна табору «Супутник» набирає своїх обертів. Діти активно проводять своє дозвілля. Веселі конкурси, пізнавальні ігри не залишають байдужими жодну дитину. Розваги та корисна інформація формують позитивне ставлення до оточуючого світу та до самих себе.

 

Вже проведено чотири конкурси: “Гіннес шоу”, на якому загони змагались у виявленні та розкритті своїх талантів; “День піратів”, який перетворив табір у екзотичну та таємничу країну піратів; “Родина”, де відбувся імпровізований парад щасливих родин; “Міс Кіс-Кіс та містер Мяу”, на якому дітьми були представлені найрізноманітніші котячі образи.

 

Житомирським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно із представниками Центру гендерної освіти при Житомирському державному університеті ім. І.Я. Франка було організовано лекційно-тренінгове заняття для вожатих загонів оздоровчого приміського табору “Супутник” щодо просвітницької роботи з дітьми з профілактики негативних явищ. Учасникам тренінгу були представлені види інтерактивних рольових ігор, які допоможуть донести в ігровій формі необхідну для дітей інформацію щодо протидії насильству, жорстокості, експлуатації дітей.

 

З метою впровадження цінностей здорового способу життя та профілактики негативних явищ для цільової групи дітей 13 – 15 років проведено заняття з використанням інтерактивної настільної гри “Крок за кроком”.

 

21 червня 2011 року в дитячому приміському оздоровчому таборі “Супутник” відбувся спільний захід Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Студії мистецтв для реабілітації інвалідів “Артлайн”.
Представники Студії, люди з обмеженими фізичними можливостями, підготували для дітей концертно-розважальну програму. Своїми яскравими виступами вони продемонстрували, що, незважаючи ні на що, можна бути активним та радіти життю.
Діти із задоволенням дивилися концерту програму, аплодували артистам, підспівували і танцювали, а після закінчення програми ділилися своїми позитивними враженнями.


Житомирський міський центр
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare