Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 42
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464447
Прогноз погоди
Житомирське видання відзначено почесною нагородою Міжнародного Академічного Рейтингу популярності «Золота Фортуна»
6 квітня 2009 року 16:14
Житомирське видання відзначено почесною нагородою Міжнародного Академічного Рейтингу популярності «Золота Фортуна»

Редакція журналу «Нерухомість Житомира» відзначено високою та почесною нагородою Міжнародного Академічного Рейтингу популярності «Золота Фортуна» (International Academic Rating of popularity “Golden Fortune”), ЛАУРЕАТСЬКИМ ДИПЛОМОМ в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високу журналістську майстерність».
Вручення високої нагороди відбулося нещодавно в Національній Академії Наук України
Рейтинг «Золота Фортуна» в своїй діяльності підтримує заслуги тих промисловців і підприємців, які своєю трудовою діяльністю намагаються зупинити вплив світової кризи на економічний стан народного господарства нашої країни.



Довідково:
Міжнародний Академічний Рейтинг «Золота Фортуна» був заснований в Україні з 1993 року. Його засновники – Національна академія наук та Кабінет міністрів України.
До Президіуму Рейтингу входять керівники національних академій наук із 24 країн світу. У виборі переможця беруть участь спеціалісти Інституту соціології НАН України, народні депутати України, керівники обласних та міських держадміністрацій, галузевих міністерств і відомств, провідні ЗМІ.
Рейтинг формується згідно експертними оцінками самих авторитетних громадян України та думкою почесних представників Академій наук більше ніж 50 країн світу.


























Прес-служба Житомирської міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове