Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5525
візитів всього: 463562
Прогноз погоди
Працівники медичної галузі приймали вітання
16 червня 2011 року 17:54

Сьогодні, 16 червня, в обласному музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги працівники медичної галузі Житомирщини приймали вітання від керівництва області та міста з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

 

Кращі лікарі, медсестри, керівники медичних, лікувальних та оздоровчих закладів отримали цього дня  дипломи, грамоти та нагрудні знаки.

Від міської влади медичних працівників привітали секретар міської ради Наталія Леонченко та заступник міського голови Олександр Бочковський.

Як зазначила Наталія Леонченко, сьогодні медпрацівники не лише рятують та лікують людей, а й є потужним рушієм суспільства. Так, серед 6 осіб керівництва міської ради троє – із галузі охорони здоров’я.

Вітання від імені міського голови Володимира Дебоя працівникам медичної галузі висловив заступник Олександр Бочковський, а також додав, що серед почесних громадян міста Житомира двоє – лікарі.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове