Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 475863
Прогноз погоди
Міська влада готова підтримувати підприємництво
15 червня 2011 року 13:26

«Я щиро хочу, щоб у місті панував сприятливий клімат для житомирян, для можливості залучення зовнішніх інвестицій. Тому важливим є те, щоб бізнес і влада працювали в одному руслі», – такими словами звернувся Житомирський міський голова до підприємців міста під час сьогоднішньої їх зустрічі.

 

Так, 15 червня у прес-центрі міської ради відбулося перше організаційне засідання Ради керівників та підприємців при міському голові, під час якого було переобрано голову Ради, заступників, президію та визначено план діяльності на подальший рік. Депутат міської ради, голова правління ВАТ «Житомирський комбінат силікатних виробів» Валерій Онопрієнко став головою Ради та делегованим представником до Регіональної ради підприємців та керівників області.

 

«Сьогодні необхідно будувати постійний конструктивний діалог між владою і бізнесом, який не має бути в опозиції. Влада ж, у свою чергу, повинна чути бізнес», – наголосив під час бесіди із керівниками підприємств та підприємцями мер міста, а також додав, що ця співпраця повинна бути дієвою, а не формальною. Адже влада, за словами Володимира Дебоя, готова підтримувати підприємництво міста та спільно вирішувати питання.

 

Саме з метою активізації дій і пропозицій від представників бізнесу і створено Раду керівників та підприємців – дорадчий орган міської ради. Усі висунуті пропозиції та плани діяльності Ради щодо налагодження роботи підприємництва у місті будуть розглянуті міським головою.

 

Нагадаємо, що  Рада керівників та підприємців вносить пропозиції щодо діяльності міської влади у питаннях малого та середнього бізнесу. Основне завдання Ради – сприяти врахуванню думки підприємців під час вирішення важливих у цій сфері питань.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare