Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482724
Прогноз погоди
В Житомирі завершився перший фестиваль "Срібна Вежа"
12 червня 2011 року 20:49

Заключний гала-концерт міжнародного фольклорного фестивалю "Срібна Вежа" відбувся сьогодні, 12 червня, у Житомирському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги.

 

Урочиста церемонія нагородження призерів фестивалю проходила за участю керівників області, міста, а також представників іноземних делегацій. Заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Балюрко, керуючий справами Житомирської міської ради Петро Кудряшов та посол королівства Норвегія Олов Берсад, почесний консул республіки Польща в Житомирі Юрій Водерацький, почесний консул народної республіки Бангладеш Світлана Шевченко, представник міністерства закордонних справ Японії Осаму Мідзутані вручили кращим колективам дипломи, подяки та пам’ятні подарунки.

 

Від житомирян та глядачів концерту гості міста отримали шквал аплодисментів та гарячу підтримку їх виступів. І, як учасники фольклорної програми, так і глядачі сподіваються на те, що "Срібна Вежа" стане традиційним фестивалем для Житомира, адже таким чином відбувається культурний взаємообмін між народами-учасниками свята.

 

  

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare