Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476931
Прогноз погоди
«Супутник» прийняв перших гостей
8 червня 2011 року 16:10

Урочисте відкриття 1-ї зміни в таборі «Супутник» відбулося сьогодні, 8 червня, за участю керівництва міста. 203 дітей, які вже сьогодні перебувають на відпочинку, на відкритті зміни продемонстрували свої таланти (пісні, вірші, кричалки), здобуті за 2 дні перебування в «Супутнику».

 

Мер Житомира Володимир Дебой привітав школярів із довгоочікуваними канікулами та початком активного відпочинку, який, дійсно, буде таким. Адже цього дня від міської влади табір отримав 5 нових тенісних столів, 5 караоке DVD-програвачів. А від команди лікарів міста, яких представляв начальник управління охорони здоров’я Віктор Борщівський, – безліч спортивного інвентарю. Таким чином, усі відпочиваючі матимуть більше яскравих спогадів, зможуть розвиватися фізично та активно проводити дозвілля.

 

 «Я впевнений, що в цьому році робота табору продовжиться на 4 зміни. Понад 800 дітей зможуть відпочити в «Супутнику», що вдвічі більше, ніж у минулому році. Ми ж прикладемо максимум зусиль, – звернувся до дітей Володимир Дебой, – щоб ви почувалися тут зручно, а ваші батьки були спокійними за вас».

 

Як повідомив мер міста, четверта зміна в «Супутнику» буде скорочена і становитиме не 21, а 14 днів. Відповідно, зменшиться і вартість путівки. Також Володимир Дебой додав, що міська влада робитиме все, аби табір працював і взимку: «Це прекрасне місце для туристичних зборів, проведення зимових спортивних змагань».

 

Нагадаємо, що в таборі «Супутник» працює 5 повністю відремонтованих корпусів із кімнатами на 4 особи. Табір забезпечений холодним та гарячим водопостачанням.  Цьогоріч до кімнат закуплено меблі, здійснено поточний ремонт, упорядковано територію. Кухня оснащена новим обладнанням та посудом, а на вулиці біля їдальні додатково встановлено рукомийки.

 

Як повідомила директор табору Любов Ковальчук, адміністрація «Супутника» навіть розраховувала на таку зацікавленість. Так, вони очікували попередньо на 200 осіб у 1 зміну. Натомість вже поселилося 203 відпочиваючих. Велика увага надається і організації активного відпочинку. «Адже дозвільна програма, – зазначає Любов Володимирівна, – включає спортивні заходи (з 11.00 до 13.00), які планує інструктор зі спорту. Щодня о 17.00 розпочинаються загально табірні заходи (конкурси, змагання). А це – і виступи танцювальних, співочих колективів міста, фокусників та циркових акторів».

 

Сьогодні в «Супутнику» відпочивають і діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС. Із цього приводу Володимир Дебой зазначив: «Бюджетні кошти на оздоровлення спрямовані насамперед саме на цих дітей, адже вони найбільше цього потребують. Тому ми активно працюємо над тим, аби діти відчували увагу держави, міста до них, до їхніх проблем».

 

Міський голова також подякував усім, хто доклав зусиль, щоб перетворити табір із доволі неприглядного вигляду на комфортне місце відпочинку дітей. Нагадаємо, що цьогоріч майже 1 тис. волонтерів здійснювали тут ремонтні роботи для маленьких житомирян.

 

А придбати путівки можна у КП «Реклама» (Щорса, 4 каб. №9). Повна вартість становить 1 760 грн., або ж 962 грн. при компенсації Фонду соціального страхування.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare