Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 39
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 481618
Прогноз погоди
Перевірка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки
7 червня 2011 року 16:26

 

З 23 травня по 1 червня 2011 року на Житомирщині працювала комісія МНС України, яка проводила перевірку стану готовності цивільного захисту області.

Свою роботу комісія розпочала з перевірки обласного центру. До перевірки було залучено окремі управління та відділи виконавчого комітету міської ради, спеціалізовані служби постійної готовності міста, потенційно-небезпечні підприємства та об’єкти життєзабезпечення. Також перевірялась готовність сил та засобів цивільного захисту під час ліквідації умовної надзвичайної ситуації пов’язаної з вибухом газу та пожежі в житловому будинку.

За висновками членів комісії стан організаційної та практичної роботи з питань реалізації заходів державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в місті відмічено в кращу сторону.

Також визначається, що керівництво міста зосереджує свою роботу на пріоритетних завданнях по виконанню комплексу заходів, направлених на запобігання виникненню можливих надзвичайних ситуацій та подій, загибелі та травмування людей на них, а також зменшенні матеріальних збитків та втрат.

За результатами перевірки та наданих членами комісії рекомендацій планується вжити ряд заходів щодо підвищення рівня техногенної безпеки та захисту населення від надзвичайних ситуацій.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare