Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 42
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 482258
Прогноз погоди
Відбулася робоча нарада щодо проектування генерального плану міста
4 червня 2011 року 23:15

Проектування нового генерального плану міста Житомира – саме це обговорювали під час робочої наради, яка відбулася 3 червня у прес-центрі міської ради за участю мера міста Володимира Дебоя, секретаря міської ради Наталії Леонченко, заступника міського голови Миколи Боровця, головного архітектора міста Тараса Бориса та розробників проектів плану.

 

Для розгляду керівництва міста було представлено кілька проектів генерального плану Житомира та надано пропозиції щодо формування міського середовища і визначення пріоритетів по розвитку інженерно-транспортної магістралі. Зокрема, у проектуванні нового генерального плану міста передбачається розширення меж Житомира для створення нових промислових територій, формування етнографічних центрів та розвитку житлового будівництва, а також створення нових дитячих садків та загальноосвітніх навчальних закладів у житлових кварталах. У задумах міської влади щодо проектування нового плану – визначення нових зелених зон, парків та скверів на території міста.

 

Зазначимо, що сьогодні відбулася лише перша робоча нарада щодо визначення основних пріоритетів формування генерального плану міста. Потім же плануються проведення загальних нарад із обговоренням питань.  

 

 

  

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare