Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482626
Прогноз погоди
Талановиті діти – успішне майбутнє
3 червня 2011 року 19:06

Урочисте відкриття фотовиставки і графічних робіт учениці 10 класу Житомирської ЗОШ №20 Віри Смоляр відбулося сьогодні, 3 червня, в обласній бібліотеці.

 

Житомирський міський голова Володимир Дебой разом із заступником Олександром Бочковський вітали цього дня юну художницю.

«Переглядаючи роботи нашої житомирської зірочки, я впевнився, що вони незвичайні. Віра – це унікальна талановита дівчина, про що свідчать теплі захоплені погляди присутніх сьогодні близьких і друзів, які прийшли її підтримати», – поділився враженнями мер Житомира.

 

Володимир Дебой запевнив, що міська влада завжди підтримуватиме талановитих дітей Житомира. Тому цьогоріч активні дії керівників міста направлені на розвиток спорту, фізкультури та здорового сімейного відпочинку.

 

Так, нещодавно, у Гідропарку силами міської влади за підтримки благодійної фундації «Відкриті серця» встановлено новий дитячий ігровий майданчик. Також на площі Перемоги, 3 відкрито спортивний майданчик, оснащений постійним освітленням. Все це здійснюється тому, що Житомир сьогодні має надзвичайно багато талановитих дітей. «Дуже важливо у них розвивати те, що даровано Богом. Тому сьогодні робота із дітьми, турбота про підростаюче покоління має стати нормою нашого життя», – додав Володимир Дебой і побажав юному таланту – Вірі Смоляр – нових звершень.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare