Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477274
Прогноз погоди
На крок ближче до мрії
3 червня 2011 року 18:40

Сьогодні, 3 червня, у прес-центрі міської ради відбулася звітна прес-конференція за підсумками проведення загальноміського свята «Країна дитинства – країна мрій», у якій взяли участь міський голова Володимир Дебой, секретар міської ради Наталія Леонченко, заступник міського голови Олександр Бочковський, представники виконавчого комітету міської ради, задіяних до проведення свята громадських організацій (виконавчий директор ГО «Український дім 21 століття» Лариса Харчук, голова профспілкової організації ЖНАЕУ Іван Мартинчук).

 

Нагадаємо, що до Дня захисту дітей міською владою за підтримки громадських організацій в Житомирі було організовано масу розважальних, пізнавальних та творчих заходів для активного відпочинку дітей.

 

Про необхідність постійної роботи із дітьми говорив під час прес-конференції Житомирський міський голова Володимир Дебой: «Багато дітей сьогодні потребують особливої підтримки від нас із вами. І не лише у День захисту дітей, а постійно. Тому цього року міська рада разом із громадськими організаціями організували безліч благодійних акцій, зібрані кошти від яких будуть направлені на лікування онкохворих дітей, адресну допомогу, купівлю нового обладнання для дитячої стоматологічної лікарні».

 

Так, під час акції «Благодійна гривня» зібрано 832 грн., від благодійної ярмарки дитячих робіт – 2 248 грн. Акція «Не залишайся байдужим» зібрала 4 606 грн. благодійних внесків, а заклади управління охорони здоров’я надали допомогу у розмірі 1 801 грн. Всього ж 1 червня у рамках благодійних акцій накопичено 9 486 грн. Окремо цього дня проходила благодійна акція на підтримку онкохворих дітей, в тому числі на лікування хлопчика Дмитра Дрьомова. Мовчазний аукціон робіт онкохворих дітей зібрав 3 900 грн. Про це повідомив міський голова Володимир Дебой, додавши, що всі зібрані кошти будуть розподілені на допомогу дітям.

 

Довгоочікувану допомогу на лікування хлопчика отримала сім'я Дрьомових. Адже сьогодні міський голова Володимир Дебой вручив Олені Дрьомовій сертифікат на лікування сина Дмитра сумою 30 019 грн., зібраних під час проведення благодійної акції «Разом до життя». Головному лікарю міської дитячої стоматологічної поліклініки Миколі Задорожному передано грошовий сертифікат на саму 9 486 грн. для придбання медичного обладнання.

 

Секретар міської ради Наталія Леонченко зазначила, що у наступному році свято до Дня захисту дітей пройде ще більш масово, із задіянням усіх можливих громадський організацій та установ міста. Адже такий захід має благородну мету – забезпечити дітям справжню країну мрій та щасливе дитинство.

 

Нагадаємо, що акції проходили на різних майданчиках і вулицях міста. Цього дня відбувся святковий концерт у парку ім. Ю. Гагаріна, де найбільш активним, обдарованим дітям було вручено цінні подарунки від міського голови В.Дебоя та виконавчого комітету Житомирської міської ради; по вул. Михайлівській пройшов конкурс дитячого малюнку; на майдані Соборному організовано безліч майстер-класів із кунгфу, витинанки, бісероплетіння, створення іграшок тощо.

 

Мер міста висловив сподівання на продовження вже хорошої традиції такого масового і активного відзначення Дня захисту дітей і надалі.

 

У розмові із журналістами Володимир Дебой повідомив, що незабаром Житомир відзначатиме ще одне велике свято. 17 червня виповниться 65 років 8-му армійському корпусу. На урочистості із цього приводу запрошені мери міст та губернатори 7 областей України, на території яких розташований армійський корпус.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare