Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 475632
Прогноз погоди
Не залишайся байдужим!
3 червня 2011 року 18:34

2 червня  заступник міського голови Олександр Бочковський разом із директором Центру соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді Ольгою Юрченко, виконавчим директором громадської організації Ларисою Харчук завітали до Центральної дитячої міської, щоб вручити діткам зібрані під час благодійної акції подарунки до Дня захисту дитини.

 

Нагадаємо, що 1 червня у Житомира проходила благодійна акція «Не залишайся байдужим». У місті були розташовані намети із однойменними закликами, куди кожен бажаючий міг принести іграшку, предмети канцелярії для дітей, які в цей час перебувають на лікуванні у медичних закладах міста.

 

До акції долучилися волонтерські групи Житомирського державного педагогічного університету ім. І. Франка, Житомирського агротехнічного коледжу Державного агроекологічного університету, Житомирського інституту медсестринства, Житомирськкого війскового інституту ім. С.П. Корольова Націанальної авіаційного університету та інші.

В рамках заходу дітям були вручені м’які іграшки. В ігрові кімнати придбані канцтовари.

 

Зазначимо, що 6 червня КУ «Центральну дитячу міську лікарню» відвідає делегація окружної Організації Німецького Червоного Хреста Saale-Orla. V. м. Шлейць з гуманітарною місією.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове