Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5525
візитів всього: 463565
Прогноз погоди
Бути активним і в 90!
3 червня 2011 року 18:22

1 червня виповнилося 90 років Нарцису Башинському, ветерану Великої Вітчизняної війни.

 

А вітали його цього дня із ювілеєм та їх подружжя із "золотим весіллям" від імені міського голови та виконавчого комітету міської ради заступник міського голови Олександр Бочковський та радник міського голови Тамара Олійник.

"Спасибі Вам за гідний приклад життя, за те, що Ви не байдужі до майбутнього нашого міста. Міцного вам здоров'я, родинного тепла. Нехай вас ніколи не забувають рідні та друзі! Будьте такою ж гарною і щасливою парою на багато-багато років", – звернулися до подружжя Башинських Тамара Олійник та Олександр Бочковський.

 

Нагадаємо, що напередодні до міського голови Володимира Дебоя надійшло безліч листів від ветеранів зі словами вдячності за постійну турботу, пам'ять та допомогу. В одному із них було і запрошення для мера міста на ювілей Нарциса Івановича та золоте весілля подружжя Башинських. Однак міський голова не зміг особисто привітати ювіляра у зв’язку із важливою робочою поїздкою. Тому Нарцис Башинський передав подяку очільнику міста через ЗМІ.

 

"Ми з дружиною дуже вдячні Володимиру Михайловичу за те, що нарешті у місті повіяло свіжим повітрям. За такий короткий строк йому вдалося привести місто до порядку, правильно налаштувавши роботу своєї команди. Нам дуже приємно, що Ви маєте великий зв'язок із обласною адміністрацією. Тому ми бажаємо Володимиру Михайловичу всього найкращого та успіху у всіх починаннях", – звернувся до міського голови через ЗМІ Нарцис Башинський.

 

Для гостей же ювіляр розкрив рецепт свого довголіття. Це – постійна праця, щоденна зарядка, знання медицини і масаж. За переконанням ювіляра, кожен може прожити 120 років, але лише за умови, якщо жити розумно.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове