Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 482518
Прогноз погоди
Разом до життя!
2 червня 2011 року 18:37

Учора, 1 червня, спеціально до Дня захисту дітей та з метою надання допомоги онкохворим дітям в обласній філармонії відбувся благодійний марафон «Разом до життя». Благодійний марафон проходив під патронатом міського голови Володимира Дебоя.

 

У рамках заходу відбувся конкурс «Містер Агроуніверситет», головою журі якого обрано секретаря міської ради Наталію Леонченко.

«Приємно, що Агроуніверситет також приєднався до акції «Разом до життя». Благі цілі даного заходу полягають у тому, що ми збираємо кошти на лікування Дмитра Дрьомова, який сподівається на допомогу житомирян. Тому сьогодні не є головним результати конкурсу. Головне, що акція відбулася», – зазначила секретар міської ради.

Також Наталія Леонченко висловила сподівання, що у наступному році цю благодійну ініціативу підтримають й інші навчальні заклади: Сподіваюся, що у подальшому ми проводитимемо такий конкурс, але на загальноміському рівні за участю всіх вищих навчальних закладів м. Житомира».

 

Нагадаємо, що зібрані під час конкурсу кошти будуть направлені на лікування та адресну допомогу дітям, які знаходяться в онкогематологічному відділенні.

У філармонії також пройшов мовчазний благодійний аукціон робіт, створених онкохворими дітьми. «Це дуже добре, що у нашому місті проживають такі добродушні люди. Адже всі дитячі роботи було придбано», – зазначила секретар міської ради.

Нагадаємо, що 31 травня відбувся благодійний виступ школи хореографічного мистецтва «Сонечко», кошти від концерту якої спрямовані на лікування онкохворих дітей. 1 червня по всьому місту було розташовано намети із гаслами «Не залишайся байдужим». Кошти від цієї благодійної акції будуть направлені на придбання стоматологічної установки до дитячої стоматологічної лікарні м. Житомира. 

 

До благодійної акції також долучилися і співаки: житомирянин Олександр Воєвудський та Дмитро Бондарчук. «Ваш прихід сюди – це вже маленька частина великої справи, здійснення якої так необхідне дітям», – звернувся Олександр Воєвудський до присутніх у залі.

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare