Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464450
Прогноз погоди
Мрії збуваються!
2 червня 2011 року 14:18

Найбільш очікуване дійство свята «Країна дитинства – країна мрій», що проходило під патронатом міського голови Володимира Дебоя,  відбулося у Житомирському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги. Принаймні, так вважають діти. Адже цього дня там здійснювалися їх дитячі мрії.

 

Так, напередодні організаторами було зібрано понад 2 тис. творів із  дитячими мріями. А взялися втілювати їх у реальність виконавчий комітет та депутати міської ради, підприємці, меценати та громадськість міста.

 

Наталія Леонченко, секретар міської ради, від імені міського голови Володимира Дебоя подякувала усім, хто доклав зусиль до втілення дитячих мрій, а також допомагав організовувати відкриття дитячих майданчиків, проводити загальноміські свята та благодійні акції.

 

Про здійснення дитячих мрій розповіла і радник міського голови Тамара Олійник: «Я б назвала наше місто містом дитинства, здійснення мрій та щасливого майбутнього. Підтвердженням цього є твір учениці ЗОШ№22 Даринки Бевзо, яка мріє про те, щоб усі міста нашої планети були уквітчані». Що ж до нашого міста, то Житомир рухається саме у цьому напрямку. Адже нині проводиться конкурс «Моє квітуче місто», спрямований на озеленення та уквітчання вулиць, покращення зовнішнього вигляду прибудинкових територій та загальноміського благоустрою.

 

Як повідомила радник міського голови, голова обласної Ради жінок Тамара Олійник, їх організація вже 9 років як проводить конкурс «Моє квітуче Полісся». І на сьогоднішній день він залишається актуальним і необхідним для Житомира.

 

Також цього дня, 1 червня, 25 кращих учнів житомирських шкіл отримали стипендії від міського голови Володимира Дебоя, на вручення яких завітав заступник міського голови Олександр Бочковський.

 

Напередодні ж святкового виступу у музично-драматичному театрі відбулася виставка робіт і досягнень дітей із будинків сімейного типу, на яку завітали і представники міської і обласної влади, депутатського корпусу, громадськості міста.

 

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове