Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481584
Прогноз погоди
Учора житомиряни визначили свою міні-міс та долучилися до благодійної акції від «Сонечка»
31 травня 2011 року 09:44

30 травня в обласному музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбувся благодійний концерт хореографічного ансамблю «Сонечко».

 

На виступ юних танцюристів завітали й керівники області та міста. Голова обласної адміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, міський голова Володимир Дебой подякували дітям та керівному складу ансамблю – подружжю Гузунів за здійснення благородної місії.

 

«Школа «Сонечко» – це не тільки школа мистецтва, хореографії, а й школа людяності. Цьому свідчення – сьогоднішній благодійник концерт. Я щиро радію з того, що зала переповнена. А це говорить про те, що у нас відкриті для добрих справ серця», – зазначив міський голова Володимир Дебой та вручив родині Фоеренбахер (учасникам асоціації «Допомога дітям Чорнобиля») подяку за організацію у Франції відпочинку дітей із Житомира та тісну співпрацю із ансамблем «Сонечко».

 

Нагадаємо, що учасники ансамблю «Сонечко» щороку надають благодійні концерти, кошти від яких направляються на допомогу онкохворим дітям. Адресна допомога призначена онкогематологічному відділенню обласної дитячої лікарні, пацієнтам якої життєво необхідні дороговартісні медикаменти й препарати.

 

Принципова позиція керівництва школи хореографічного мистецтва «Сонечка» залишається незмінною – виховання людських якостей і громадянської позиції має бути підкріплено конкретними діями і вчинками.

 

Ще одне не менш цікаве свято проходило цього дня у Телецентрі. Адже Житомир обирав свою міні-міс, яка представлятиме місто на всеукраїнському рівні – на конкурсі краси «Міні-міс Україна».

 

Житомирський міський голова Володимир Дебой вітав Олександру Слісаренко – переможницю конкурсу у номінації «Міні-міс глядацькі симпатії» та вручив їй цінний подарунок, а кожній учасниці конкурсу  – квіти.

 

«Найкраще, що ми маємо в нашому житті – це діти. Адже вони – наше майбутнє. Для маленьких красунь конкурс «Міні-міс Житомир» є першим кроком до більш дорослого життя, до впевненості», – зазначив міський голова. Також Володимир Дебой додав, що такі конкурси, благодійні виступи лише допомагають людям ставати більш відкритими до добрих справ.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare